Workshop

Een Urban Krav Maga workshop, zelfverdedigingsworkshop als teamuitje/ teambuilding gegeven door een ervaren instructeur. Een interactief en fysiek teamuitje die je teamveiligheid vergroot.

In deze workshop Urban Krav Maga leer je om jezelf beter te verdedigen. Je gaat realistische verdedigingstechnieken leren voor diverse situaties waarin je terecht kan komen. Als organisatie ben je uitgenodigd om zelf situaties aan te dragen die je op het werk tegen kunt komen of die je zelf hebt meegemaakt. De UKM-instructeur zal je daarna de benodigde technieken aanreiken om met zo’n situatie om te gaan. Deze workshop levert je uiterst nuttige kennis en kunde op en is daarnaast zeer toegankelijk van aard zodat iedereen mee kan doen. Neem contact op voor meer informatie.

De Urban Krav Maga workshop is een leuk en leerzaam teamuitje waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld;

  • Welke maatregelen neem je om je eigen veiligheid te vergroten?
  • Wat doe je als een persoon verbaal maar ook fysiek agressief wordt?
  • Hoe handel je bij een bedreiging?
  • Hoe te handelen bij een daadwerkelijke aanval?
  • Wat is de oorsprong van Urban Krav Maga?

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem afkomstig uit het Israëlische leger. Urban Krav Maga is een doorontwikkeling van verschillende Krav Maga systemen en haalt elementen uit vele jaren ervaring met onder andere: close quarter combat, karate, Braziliaans jiujitsu, traditionele jiujitsu, aikido, (kick)boksen, muay thai, vale tudo en mixed martial arts (MMA). Urban Krav Maga is daarmee de meest effectieve vorm van zelfverdediging die er is en leert jezelf en je naasten te verdedigen tegen de meest voorkomende aanvallen die je zou kunnen tegenkomen. Basisvaardigheden die iedereen zou moeten bezitten en waarmee we je helpen in deze workshop.

Korte inhoud workshop Krav Maga

Voorafgaand aan de workshop gaan we de doelgroep en werksituaties bekijken, zodat we de Urban Krav Maga workshop op maat kunnen afstemmen. Iedere workshop begint met een gezamenlijke warming-up waarna we verschillende basistechnieken oefenen zoals valtechnieken, trappen en stoten. Vervolgens gaan we scenario's oefenen die je tegen kan komen, waarbij je leert welke verdedigingstechniek je kunt inzetten.

Urban Krav Maga is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, man/vrouw, fit of (nog) minder fit. Iedereen kan naar zijn of haar niveau de technieken leren uitvoeren onder begeleiding van een professional. Alle oefeningen voeren we beheerst uit op elkaar en we gebruiken matten voor technieken waar je de ander naar de grond werkt. De workshop Krav Maga is dus een mooie mix van het aanleren van vaardigheden voor zelfverdediging waarbij de onderlinge sfeer leuk en ontspannen is. Wil jij jezelf beter leren verdedigen in een leuke en prettige sfeer? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren deze workshop in heel Nederland. De workshops duren drie uur, dit kan in overleg ook korter of langer.

Neem contact op voor meer informatie.

Urban Krav Maga