Aanbod

Urban Krav Maga

Bij deze lessen leer je omgaan met: conflicten, dreigingen, fysiek geweld en zeer gewelddadige aanvallen (gewapend of ongewapend). Dingen die je dus in het dagelijks leven zou kunnen tegenkomen. Tijdens deze lessen komt het hele systeem aan bod. Je wordt getraind in de meest uiteenlopende situaties en deze naar je hand te zetten.

Wij starten met de meest voorkomende aanvallen, zodra men dit beheerst gaan we verder met meer complexere zaken.

UKM MMA & Grappling

Bij UKM MMA besteden wij alleen aandacht aan het vechten zelf, zowel staand als op de grond. Wij trainen hier dus niet de situaties (hoe een gevecht te voorkomen, dreigingen, mes gerelateerde zaken etc). UKM MMA kan gezien worden als een mix van diverse vechtstijlen (net zoals het gewone MMA) maar dan met de UKM mindset van het snelle uitschakelen. Je leert hier heel snel heel goed vechten (als je dit wilt). Je leert hier zowel het staande gevecht als het grondgevecht (stoten, klemmen, worpen, takedowns, verwurgingen, etc). Onze trainingen zijn op de persoon gericht en wij kijken wat het best bij jou past.

UKM Kickboksen & boksen

Bij UKM Kickboksen besteden wij alleen aandacht aan het staande gevecht. Wij trainen hier dus niet de situaties (hoe een gevecht te voorkomen, dreigingen, mes gerelateerde zaken etc).  UKM Kickboksen kan gezien worden als een mix van diverse staande vechtstijlen (net zoals het gewone kickboksen. Lethwei en Muay Thai) maar dan met de UKM mindset van het snelle uitschakelen. Je leert hier heel snel heel goed vechten (als je dit wilt). Onze trainingen zijn op de persoon gericht en wij kijken wat het best bij jou past.

UKM FIT

BIJ UKM fit trainen wij de conditie en kracht.
Het zijn leuke en uitdagende trainingen. Wij bieden een gezonde mix van diverse soorten conditie en kracht trainingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zaktrainingen (Hit to be Fit)
  • Circuit trainingen
  • Bodyweight workouts
  • Bootcamp
  • High intensity trainingen (explosieve workouts)
  • Technische en conditionele UKM training. Tijdens deze training leer je wel zelfverdedigings technieken maar dan zonder risico op blauwe plekken.

Onze instructeurs geven de trainingen op onze locatie in Rijswijk. Training is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.

Wil je een training bijwonen? Neem contact op.

Urban Krav Maga